Autonohm

Installatie

Naast de levering van verschillende laadoplossingen en bijhorend advies kan Autonohm voor u ook de laadpaal installeren. Afhankelijk van de grootte en plaats van installatie wordt dit door eigen mensen of in samenwerking met partners uitgevoerd.

 

Laadpaal thuis

Bij u thuis

Voor particulieren kan Autonohm niet enkel de nodige producten leveren, maar ook de volledige installatie en oplevering op zich nemen. Hierbij streven we naar sleutel-op-de-deur projecten waarbij we u ontlasten van alle praktische bezorgdheden. Voor een offerte op maat van de installatie van de laadpaal plannen wij steeds een plaatsbezoek in. Zo maken we op voorhand een goede inschatting van de werken.

Installatie laadpaal

Op het werk

Voor bedrijven en lokale overheden wordt er op maat van de klant gewerkt. Hiervoor werken we samen met professionele installateurs die garant staan voor een kwalitatieve uitvoering van de werken. Bent u met een bouw of verbouwingsproject bezig of hebt u een huisaannemer dan staan wij open voor een aangepaste rol. Afhankelijk van de wensen van de klant kan Autonohm hierbij enkel advies en de juiste producten leveren of kunnen we het volledige projectmanagement op zich nemen als hoofdaannemer.


Eerkend installateur

Wenst u zelf een erkend installateur te worden?

Contacteer ons dan vrijblijvend voor een kennismakingsgesprek.

Met vriendelijke groet,
Sander Hereijgers – Zaakvoerder Autonohm
 
Contactpersoon *
Bedrijf
Adres *
Telefoonnummer *
E-mail *
Vragen / Opmerkingen

Contacteer ons voor

één uur
gratis advies

Vraag om u te bellen

Gratis een offerte
op maat?

Maak vrijblijvend een afspraak met Autonohm voor een offerte op maat. Naast advies over de beste oplossing voor uw situatie verzorgen wij ook de levering en installatie bij u thuis of op het werk.

Vraag hier een offerte

Onze Partners

Enelion
Wallbe
ATS Groep
G&D Energy