Autonohm

Solar Port

Solar Port

Carport met geïntegreerde zonnepanelen

Door de zonnepanelen van de solar port wordt elektrisch rijden écht duurzaam. De constructie steunt slechts op één aluminium paal waardoor er geen parkeerplaatsen of ruimte verloren gaat. In deze paal zijn ook alle elektrische componenten geïntegreerd. Deze complete oplossing is eenvoudig te installeren en omvat net als alle andere producten van Autonohm de nodige intelligentie en functionaliteit. Een versie voor elektrische fietsen of scooters is eveneens beschikbaar. Prijs op aanvraag.


Adviso

Adviso

Lader met LCD-reclamepaneel

Tegen 2025 dienen 10% van alle commerciële parkingplaatsen uitgerust te worden met laadpunten voor elektrische voertuigen. De ideale gelegenheid om op deze plaatsen ook advertentie-ruimte te voorzien. Het LED-scherm van de Adviso kan uw boodschappen trekt de aandacht van de EV-rijder wanneer hij zijn auto aansluit. Momenteel beschikbaar als wandmodel met een 22”-scherm. Vanaf 2017 ook als stand-alone met een 55”-scherm.


Tijdelijke laadpunten

Tijdelijke laadpunten

Voor evenementen

Wilt u het duurzame karakter van uw event in de verf zetten? De festival-lader is met zijn metalen behuizing speciaal ontworpen om geïnstalleerd te worden op de parking van uw evenement. Met een geïntegreerde kWh-meter kan u achteraf eenvoudig de verbruikte energie aflezen en factureren. Het ontgrendelen verloopt via een sleutelcontact. Deze lader is beschikbaar tot 22kW. Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat.


Contacteer ons voor

één uur
gratis advies

Vraag om u te bellen

Gratis een offerte
op maat?

Maak vrijblijvend een afspraak met Autonohm voor een offerte op maat. Naast advies over de beste oplossing voor uw situatie verzorgen wij ook de levering en installatie bij u thuis of op het werk.

Vraag hier een offerte

Onze Partners

Enelion
Wallbe
ATS Groep
G&D Energy