Autonohm

Hieronder vindt u alvast de belangrijkste afwegingen die u moet maken.

Snelheid van laden

Snelheid van laden

Het vermogen waarmee u kan laden, bepaalt hoe snel de batterijen van uw auto worden opgeladen. De gangbare vermogens bij normale laders zijn 3,7kW, 7,4kW, 11kW en 22kW. Deze vermogens hangen samen met het type aansluitspanning (230V tot 400V) en de dikte van de kabels en netaansluiting (16A of 32A). Nog sneller kan ook met snel-laders waarbij vermogens tot 50kW mogelijk zijn.

Aantal laadpunten

Aantal laadpunten

Indien meerdere laadpunten gewenst zijn, is het rendabeler om deze te combineren in één of meerdere laadpalen. Mits de toevoeging van de nodige intelligentie kan het totaal afgenomen energetisch vermogen nog steeds gecontroleerd worden en wordt er bespaard op de installatie.

Betalingsmogelijkheden

Betalingsmogelijkheden

Wenst u een vergoeding te ontvangen voor de verbruikte energie op uw laadpalen? Of wil u bijhouden wie wat verbruikt heeft? U kan dit registreren en eventueel zelfs factureren zodat uw investering zichzelf terugverdient. Autonohm biedt u hiervoor de nodige betalingsmogelijkheden en monitoring vanop afstand zonder kopzorgen. U kan uw laadpunten eventueel zelfs inschakelen in een europees netwerk van dan 28.000 laadpalen zodat u ook extra klanten aantrekt. (www.plugsurfing.com/nl/map).

Branding

Branding

Autonohm biedt specifieke producten aan die u kan gebruiken en aanpassen voor publicitaire doeleinden. Neem zeker ook een kijkje op onze productpagina met eyecatchers.

Design

Design

Het oog wil ook wat. Daarom biedt Autonohm enkele vernieuwende ontwerpen aan zodat uw laadpalen geen storend element worden, maar de kers op de taart van uw parking.


Populaire ProductenContacteer ons voor

één uur
gratis advies

Vraag om u te bellen

Gratis een offerte
op maat?

Maak vrijblijvend een afspraak met Autonohm voor een offerte op maat. Naast advies over de beste oplossing voor uw situatie verzorgen wij ook de levering en installatie bij u thuis of op het werk.

Vraag hier een offerte

Onze Partners

Enelion
Wallbe
ATS Groep
G&D Energy